Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Christoffer Lysholm Hovland

Fysioterapeut

Kommunalt driftstilskudd

Christoffer praktiserer både  psykomotorisk fysioterapi, tradisjonell fysioterapi og har spesialkompetanse i lymfødembehandling. I hans jobb som psykomotoriker jobber han med vedvarende spenningsmønstre som kan ha sitt opphav i stress, traumatiske opplevelser og livsbelastninger. Dette resulterer ofte i dysfunksjonell pustefunksjon og smerter og virker hemmende både på bevegelsesfrihet og følelsesliv. Gjennom behandling av kroppslige blokkeringer, bevissthet rundt forholdet mellom kropp, tanker og følelser, samt mobilsering av menneskets egne ressurser oppnår han svært gode resultater. 

Som fysioterapeut brenner Christoffer for trening og aktivitet og han har sterk tro på at rehabilitering gjennom riktige bevegelsesmønster er av stor betydning for å få bukt med plager og smerter. Han har lang erfaring innenfor trening og fysisk aktivitet både som aktiv idrettsutøver, personlig trener og fysioterapeut. Hans fremste kompetansefelt er belastningslidelser og betennelser i bekken, rygg, nakke, knær og skuldre. I tillegg har han god faglig kompetanse og gode resultater knyttet til behandling av nyopererte hofter og knær.

Christoffer er også opptatt av hvor stor påvirkning kroppsholdningen har for funksjonsevnen, og har fokus på å endre uvaner slik at kroppens ledd belastes mest mulig symmetrisk og i balanse. Han har flere relevante kurs på området, blant annet er han en av få i Norge som er verfisert til å gjennomføre analyse av bevegelsesmønstre gjennom Functional Movement Screen. 

Kontakt Christoffer

E-post: chriss_hovland@hotmail.com

Online booking 

Christoffer Lysholm Hovland

 

Share on Facebook

Logg inn